Beurs Agenda Baliehof



woensdag 20 mei 2009

 

de 16e editie van de tuin- en interieurbeurs "Hof en Huis".

indien deze mail niet correct wordt weergegeven, klik dan hier

Hof & Huis Torhout, 2009

Komend weekend zijn we aan de 16e editie toe van onze tuin- en interieurbeurs Hof en Huis.
Alle vertrouwde ingrediënten zijn opnieuw aanwezig:
een mooi plantenaanbod, knappe indoor- en outdoormeubelen, decorateurs, aparte voeding, dieren en natuurlijk ... een wervelend demonstratieprogramma waarbij je dagelijks ogen te kort komt.

Het kasteelpark

Het romantische park van Kasteel d'Aertrycke is een uniek domein met alles er op en er aan: een schitterend neogothisch kasteel omarmd door 2 mooie vijvers, een badhuis, een boothuis (waar je tijdens de wandeling nu opnieuw langs komt) en ga zeker ook eens op zoek naar de duiventil.

De demonstraties

Dagelijks geniet je van demonstraties. Niet alleen de herder met de Border Collie is opnieuw van de partij want het blijft een topper op ons evenement. Het is telkens genieten geblazen bij de demonstraties van het geleiden van schapen door een Border Collie. Een meesterlijk spel tussen hond en schapen. Deze demonstraties zijn er elke dag zo goed als doorlopend. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke nieuwigheden.

De miniatuurpaarden

Dagelijks zijn de miniatuurpaarden aanwezig maar op zaterdag en zondag zijn ze in groten getale aanwezig en geniet je van de wervelende European Miniature Horse Show met demonstraties, keuringen en shows van de miniatuurpaarden. Op donderdag en vrijdag kunnen de kinderen ook ritjes maken in een koetsje achter de paarden.

Barbecue demonstraties

De zomer komt er aan en dan haal je de barbecue uit. Tijd om wat bij te leren dus.
We nodigen "De Fielesoofen" uit die dagelijks twee gratis workshops komen geven. Elke dag rond een ander thema kun je tips & tricks leren van de echte specialisten. Meer info over de thema's per dag vind je op www.hofenhuis.be

Nest

Ook Nest is opnieuw aanwezig met elke dag één of meer demo's van floristen, decorateurs en een dessertenspecialist!


Je ziet, je komt ogen te kort op deze 16e editie van Hof en Huis

Vriendelijke groeten en tot heel binnenkort!

Geert Simoen, organisator


Praktisch

Bezoek "Hof & Huis" op Hemelvaartdag 21 mei, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei telkens van 10 tot 18u.


Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant! We verwachten opnieuw ongeveer 140 exposanten en demonstranten.

 

Inkom

  • algemene inkom: € 8

Koop je tickets online en met korting (€ 6 + € 0,90 reservatiekost) via de groene knop, links bovenaan deze pagina.

  • 60+ en jongeren (12 j - 18 j): € 7

Koop je tickets online en met korting (€ 5 + € 0,50 reservatiekost) via de groene knop, links bovenaan deze pagina

 

  • kinderen: gratis
  • Parking: € 2

(Honden aan de leiband toegestaan)

 

Adres

Kasteel d'Aertrycke
Zeeweg 42
8820 Torhout

 

Hoe geraak je er?

 

Het domein ligt vlak naast de grens van de gemeenten Torhout en Zedelgem (waar Aartrijke een deelgemeente van is) maar ligt dus nog net in Torhout. 

 

Voor de eigenaars van een wagen met GPS:

stel uw reisbestemming in op Zeeweg (Zuid) in Torhout. Eventueel kunt u kiezen voor kruispunt met de "de Maerestraat" of "Sparappelstraat" of simpelweg "Zeeweg 42". Volg vanaf de laatste kilometers de groene pijlen met witte letters: "NEST presenteert Hof en Huis"!

 

Voor de mensen met een blauwe parkeerkaart voor mindervaliden:

Er is een verharde parking aan de inkom van het domein met voldoende plaatsen. Van welke richting u ook komt, de politie weet dat u tot bij die parking kunt en mag rijden. Als u op een bepaald moment door de verkeersvrije zone moet rijden, doe het dan aan uiterst trage snelheid. De parking bereikt u het vlotst door u te richten op Aartrijke en dan via de Steenstraat naar het Kasteel te rijden. Vanaf Aartrijke staan extra pijlen naar de beurs.

 

uit Oostende:

neem de Torhoutsesteenweg tot aan de ring rond Torhout. Dan naar links, richting Brugge. Vanaf daar staan extra pijlen. Aan de eerste lichten linksaf, richting Aartrijke, de Aartrijkestraat. De 5e straat (Steenveldstraat) linksaf aan café Driekoningen en meteen de eerste rechts. U bent in de Zeeweg, rij na ongeveer 500 meter de parkings op.

 

uit Roeselare:

neem de A17 (E403) tot afrit 10 Torhout en volg de aanwijzingen zoals ze hierboven beschreven staan. Kom je via de rijksweg tot aan de ring van Torhout, hou dan rekening met de hinder door de werken op de ring van Torhout.Volg de pijlen OMLEIDING tot u opnieuw op de ring bent en sla op die ring af richting Aartrijke, de Aartrijkestraat. Vanaf daar staan extra pijlen. De 5e straat (Steenveldstraat) linksaf en meteen de eerste rechts. U bent in de Zeeweg, rij na ongeveer 500 meter de parkings op.

uit Kortrijk:

neem de E 403 (= A17) tot aan afrit 10 Torhout. Volg de pijlen richting Torhout en rij tot aan de ring van Torhout (ongeveer 3 km). Doorrijden tot aan de tweede rotonde. Blijf gedurende 1 km. de richting Roeselare volgen op de ring rond Torhout. Rechtsaf aan de lichten richting Aartrijke, de Aartrijkestraat. De 5e straat (Steenveldstraat) links indraaien aan café Driekoningen en direct weer rechts. U bent in de Zeeweg, rij na ongeveer 500 meter de parkings op.

 

uit Gent - Brussel - Antwerpen - Brugge:

  • Meest aangewezen: via de E 403 (= A17): neem de E 403 tot aan afrit 10 Torhout. Aan het einde van de uitrit richting Torhout voor ongeveer 3 km. Doorrijden tot aan de tweede rotonde. Blijf gedurende 1 km. de richting Roeselare volgen op de ring van Torhout. Rechtsaf aan de lichten richting Aartrijke, de Aartrijkestraat. De 5e straat (Steenveldstraat) links indraaien aan café Driekoningen en direct weer rechts. U bent in de Zeeweg, na ongeveer 500 meter de parkings op.
  • ofwel via de Torhoutsesteenweg: rij dan tot aan Zedelgem en sla aan het kruispunt "Zuydwege" rechtsaf en doorrijden tot aan de kerk van Aartrijke. Even meedraaien voor en rond de kerk en dan meteen linksaf indraaien in de Steenstraat. Vanaf daar is het nog ongeveer 2 km. tot aan het kasteel. Er is een parking op 100 meter van het park. Neem in centrum Aartrijke aan de kerk niet de Aartrijkestraat richting Torhout.

hulp op internet:

Wil je nog extra hulp op internet: plan je route dan hier

Praktisch

DATA:
21-22-23-24 Mei 2009

OPENINGSUREN:
telkens van 10 u tot 18 u

INKOMPRIJS:
algemene inkom: € 8
jongeren en 60+: € 7

ADRES:
Kasteel d'Aertrycke,
Zeeweg 42, Torhout
www.hofenhuis.be


Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

Archieven

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]

.