Beurs Agenda Baliehof



maandag 8 december 2008

 

Winterwarmte aan Zee

Welkom op Winterwarmte aan Zee.

Een winterevenement met alleen maar heel veel sfeer en stijl, een "warme winterfair", winterwarmte, zeg maar. En dat aan zee. Eén van de mooiste plaatsen van ons boeiende land. Op ons winterevenement willen we het leukste van de winter presenteren: alles wat het leven in deze knusse periode van het jaar binnen en buiten zo gezellig maakt: gaande van leuke decoratie voor huis en tuin, relaxen in de sauna tot het genieten in de keuken én aan een stijlvol gedekte tafel en van alles wat de kerstperiode nog wat aparter kan maken. Uiteraard is er ook ruimte voor de leukste geschenken voor onder de kerstboom en ideeën voor de decoratie van die kerstboom zelf.

Daarnaast is er ruime aandacht voor een sterk demonstratieprogramma met topkoks, decorateurs en floristen die allemaal hun kennis komen doorgeven aan jou.


De kerstman komt speciaal uit Lapland!
Op vrijdag 19 december start "Winterwarmte aan Zee" en mogen we de enige echte Kerstman opnieuw verwelkomen. We laten de echte Kerstman uit Rovaniemi (Finland - Lapland) overvliegen om de 3e editie van ons winterevenement op een feestelijke manier te openen. Het is de derde keer dat de echte Kerstman een bezoek aan Oostende brengt en daarmee zijn we de enige stad in België waar hij nu al 3 jaar na elkaar op bezoek komt. We melden u graag dat hij ook op zaterdag en zondag aanwezig is op het evenement. En dan ... dan vliegt hij terug naar Rovaniemi. Als je de reis naar het hoge Lapland wil vermijden, dan kom je beter tijdens Winterwarmte naar Oostende.

Heel wat animatie!
Ook Toerisme Oostende vzw zit mee in de organisatie. Een bijzonder verrassend en gevarieerd activiteitenprogramma is op poten gezet. Je komt er alles over te weten op onze pagina "animatie".



Geert Simoen
organisator

openingsuren:
vrijdag 19 en zaterdag 20 december 2008 van 14 tot 22u
zondag 21 december 2008 van 10 tot 18u

Adres:

Koninginnelaan 83 - 8400 Oostende
toegang: slechts € 3 (consumptie inbegrepen)
kinderen tot 12 jaar: gratis!

GPS: instellen op Hoek Koninginnelaan - Kaïrostraat. Parkeren in de buurt. Op vele plaatsen gratis, een aantal straten betalend. Best even checken bij het parkeren van de auto!

Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

Archieven

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]

.