Beurs Agenda Baliehof



maandag 20 oktober 2008

 

56 ste editie van de Jaarbeurs Roeselare

Jaarbeurs Roeselare
welkom op de 56ste editie
Opnieuw staan meer dan 200 zelfstandig ondernemers gedurende 11 dagen ter beschikking om u hun nieuwste producten en diensten voor te stellen.

Als trouwe bezoeker zult u op deze Jaarbeurs opnieuw een groot aantal exposanten ontmoeten die reeds vele jaren present zijn en die dus ook uw vertrouwen hebben gewonnen. Daarnaast hebben wij ook ons best gedaan om een aantal nieuwe deelnemers binnen te halen, die de variëteit en de kwaliteit van het aanbod zullen verhogen. Bezoekt u onze beurs voor het eerst, dan hopen wij dat ons aanbod en ons concept u bevalt en dat u meteen toetreedt tot het grote legioen van bezoekers die een bezoek aan de Jaarbeurs steevast jaarlijks in hun agenda plaatsen.
Wij willen met deze Jaarbeurs de gelegenheid geven aan de zelfstandige ondernemer, de "middenstander" om zijn diensten en zijn product aan u voor te stellen. Het zijn mensen die dagdagelijks al hun energie en hun inzet wijden aan service en kwaliteit ten bate van hun klant. Zij zijn er zich ten volle van bewust dat alleen een "tevreden klant" blijft en terugkomt.

Net als de vorige jaren mikte de Jaarbeurs Roeselare op een bezoekersaantal tussen 90.000 en 100.000. Missie volbracht, want de editie 2007 behaalde ongeveer 95.000 bezoekers.

“Wij zijn niet alleen erg verheugd over het aantal bezoekers, maar ook over de kwaliteit ervan”, verklaarde Gilbert Cattrysse, Voorzitter Jaarbeurscomité.

In 2008 opent de JAARBEURS ROESELARE zijn deuren van zaterdag 1 november tot en met dinsdag 11 november.

link: www.jaarbeursroeselare.be

routebeschrijving:


Grotere kaart weergeven

Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

Archieven

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]

.